ALGEMENE VOORWAARDEN FOOTCHI

 

Afspraak maken

Behandeling alléén volgens afspraak. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Wanneer u een afspraak maakt, stemt u in met de algemene voorwaarden zoals deze op deze pagina staan vermeld.

 

Aankomsttijd

Heeft u een afspraak/behandeling dan vraag ik om echt op tijd aanwezig te zijn. Te laat komen gaat ten koste van de totale behandeltijd. Mobiele telefoons worden bij voorkeur uitgeschakeld tijdens de behandeling.

 

Betaling

Betaling dient meteen na de afspraak/behandeling contant te gebeuren. Er is(nog) geen pin mogelijkheid. Bij voorkeur gepast betalen. Betaling via de bank is in overleg mogelijk.

 

Tarieven

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW tenzij anders vermeld of overeengekomen. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

 

Annulering

Alle afspraken kunnen kosteloos tot 24 uur van te voren worden afgezegd. Bij het afzeggen binnen 24 uur ben ik genoodzaakt om de helft van het tarief in rekening te brengen.

 

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn niet in te wisselen voor contant geld en te gebruiken tot de erop vermelde datum.

 

Hygiëne

Uit hygiënisch oogpunt wordt u vriendelijk verzocht om voorafgaand aan de behandeling  uw voeten te reinigen.

 

Persoonlijke gegevens

Bij uw eerste bezoek vindt er vooraf aan een pedicurebehandeling een anamnese/voetonderzoek plaats. Dit houdt in dat ik u een paar vragen ga stellen met betrekking tot uw gezondheid en uw klachten. Dit alles om een behandelplan op te kunnen stellen. U bent zelf verantwoordelijk voor het de juistheid en de compleetheid van de gegevens. Uw persoonlijke en medische gegevens worden nooit zonder uw schriftelijke toestemming verstrekt aan derden.

  

Disclaimer

FOOTCHI is niet verantwoordelijk/aansprakelijk te stellen voor materiële en/of immateriële schade ontstaan voor, tijdens en of na de behandeling. FOOTCHI is niet verantwoordelijk voor letsel als gevolg van niet volledige of verkeerde informatie dan wel verzwijgen van medische gegevens zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en/of medicijngebruik. Wanneer u zich laat behandelen bij FOOTCHI, dan is dit geheel op eigen risico.

 

 

Heeft U vragen of wilt u een afspraak maken dan kunt u mij gerust vrijblijvend bellen. Mocht ik u niet direct te woord kunnen staan, spreek dan een boodschap in dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.